Carpintería de aluminio en Terrassa

Fusteria d'alumini a Terrassa

Taller d’alumini per a treballs de fusteria a Terrassa de fabricació pròpia.

A Alu-3 Aluminis portem des de l’any 2000 dedicats en exclusiva al sector de l’alumini i de la perfileria a Barcelona, per a tot tipus de clients, particulars i empreses de diversos sectors.

D’ençà que vam obrir les portes de la fusteria d’alumini a Terrassa, sempre hem buscat oferir un servei de fabricació el més eficient i professional de finestres, tanques, tancaments, mampares i en general, de qualsevol article de fusteria metàl·lica.

Per aconseguir la màxima qualitat d’acabats, ens valem de materials de primera gamma, ocupant-nos de tot el procés productiu, des de la fabricació de la fusteria d’alumini a Terrassa, fins al seu transport i muntatge, en qualsevol zona de Catalunya.

Oferim serveis postvenda al client, responent en tot moment per garantir la màxima satisfacció de tots els treballs de fusteria d’alumini a Terrassa. Si busques eficiència, tecnologia, disseny i qualitat, confia a Alu-3 Aluminis.

Trobaràs el nostre taller metàl·lic a Terrassa, però si desitges que acudim per avaluar un possible pressupost, consulta’ns sense compromís. Elaborem a mida qualsevol necessitat que tinguis d’alumini, combinat amb altres materials com a vidres o perfileria.

Portes i finestres a mida, tancaments com a tanques, reixes, mampares de bany o dutxa, salva escales...