Carpintería de aluminio en Terrassa

Fabricant de tancaments metàl·lics a Terrassa

Tancaments metàl·lics a Terrassa, fabricant de portes i finestres d'alumini

Acabats, garantia i servei, en tota classe de treballs de fusteria metàl·lica a Terrassa. Si busques un servei proper i professional, confia en la nostra experiència i formació. Treballem amb el client per aconseguir plasmar les seves idees en un servei metàl·lic completament personalitzat.

Fabricació pròpia
Pressupostos sense compromís
Presa de mesures a domicili
Projectes a mida: colors, acabats ...
Serveis postvenda en ajustos o reparacions
Facilitats de pagament a convenir amb el client

Ventanas de aluminio en Terrassa

Finestres d’alumini a Terrassa

Som fabricants de finestres d’alumini, PVC i en general de tancaments metàl·lics com amplies vidrieres, terrasses i finestrals.

Oscil·lobatents, practicables, mosquiteres a mida… Podem assessorar-te segons el tipus d’obertura que sigui més convenient, atenent l’espai disponible i les teves necessitats concretes.

 

Puertas de aluminio en Terrassa

Portes d’alumini a Terrassa

Si busques qualitat de components, en un servei a mida, per a la fabricació de portes d’alumini a Terrassa, som el seu taller al Vallès. A Alu-3 Aluminis treballem amb diferents models, funcionals i de disseny, en un treball de fabricació pròpia completament personalitzat. Gràcies a la nostra àmplia experiència i a l’última tecnologia, podem escometre treballs de gran magnitud, de manera que si busques una fusteria d’alumini a Terrassa, en el Vallès o a Barcelona, compta amb el nostre compromís i garantia.